zoreshine@zoreshine.se

Fredrik A Zoreshine
Impossible is nothing. Always aim higher and you will reach further. Discover the unknown where everything is possible and the outcome is up to you... It’s your choice. Set your own limits. Decide your own goals!

| Zoreshine? |

I´m a 22 year old student from Uppsala, Sweden (studying economics - marketing & organisation management) and I love great design and extraordinary experiences.Personligt & Framtida Yrkesambitioner

Mitt namn är Fredrik Andersson. Jag älskar livets goda och försöker få ut det mesta och det bästa av livet och alla situationer jag ställs inför. jag hyser ett stort intresse för design i allmänhet och grafisk formgivning i synnerhet, njuter av träning och lever ett mycket aktivt liv. Mina vägval har alltid genomsyrats av min kreativitet, framåtanda och entreprenörskap. Mottot har alltid varit ”always aim higher” vilket avspeglas i mitt driv, positiva engagemang, viljan att utvecklas och drivet att alltid dra uppdraget till det yttersta. Jag lever för att utvecklas och inspireras av min omgivning.

Mitt mål är att få en anställning som är utvecklande och stimulerande, där kreativitet, engagemang och framåtanda ses som ledord, en tjänst inom vilken jag kan bidra med mitt kunnande inom marknadsföring, branding, strategi och affärsekonomi. Jag är mycket driven och leder gärna. Jag arbetar gärna i team men är också självständig och brinner för att tillämpa mina färdigheter samt lära och utvecklas. Ambitionen är en högre chefsposition inom 7 år.Utbildning

Universitetsutbildning: Uppsala Universitet, Ekonomprogrammet 180 hp (pågår, ht 05-vt 09)

Gymnasieutbildning: Berzeliusskolan, Linköping, Teknikprogrammet - IT, kommunikation & ledarskap (grundidén med inriktningen var arbete/studier likt näringslivet, eget ansvar och arbete i projektform)Arbetslivserfarenhet

Premium Group AB Uppsala Anställd: sedan 2008.
Hos Premium Group har jag givits möjlighet att förfina och utveckla mina talanger inom sälj och marknadsföring. I Jobbet har jag agerat försäkringsförmedlare på uppdrag av Länsförsäkringar. Jag har utvecklat min serviceanda och professionalism men även kunskapen om att läsa av målgruppen och sedan dra nytta av den informationen.
Premium Group | Virdings Allé 30, 754 50 Uppsala | www.premiumgroup.se/uppsala

Linköpings TAK AB (Takentreprenad) Anställd: sommaren 2004 t.o.m. sommaren 2005 därefter sommarjobb 2006 & 2007.
Arbetsuppgifter: Administration,bokföring och takläggning. Anställningen har givit mig respekt för hårt arbete och att vara flexibel. Att lära sig vårda kundrelationer och att förstår vikten av det rätta bemötandet mot verksamhetens olika intressenter är erfarenheter jag tagit till mig. Dessutom har arbetet givit lärdom i teamwork, prestera i pressade situationer och känslan av att lyckas tillsammans! Erfarenheter som är nyttiga inom alla verksamheter.
Linköpingstak AB | Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping | www.linkopingstak.se

BrandMe (Design Studio) Grundades 2007.
BrandMe är mitt egna företag. BrandMe åtar sig uppdrag inom grafisk -formgivning, -kommunikation & marknadsföring: beställningsjobb likväl som konsultuppdrag. Genom egna företaget har jag kunnat utveckla min affärsmässighet genom förhandlingar & ansvarsfulla uppdrag. Lärt mig vikten av att prioritera rätt samt att alla mål är möjliga, det gäller bara att välja rätt tillvägagångssätt.
BrandMe | Luthagsesplanaden 32c, c/o Victor Regnér, 75224 Uppsala | www.brandme.se

Epivision Brands (Consult & Creative Studio)
Affärsidén är att bygga gynnsamma och naturliga relationer mellan toppstudenter och attraktiva företag. Detta görs möjligt genom att tillhandahålla en attraktiv plattform som både studenter och företag använder respektive ständigt exponeras för. Främsta lärdomen genom företaget är förhandlingsstrategi och samarbete. Samt har vi lärt oss att skapa värde för flera parter genom kreativa lösningar.
Epivision Brands | Luthagsesplanaden 32c, c/o Victor Regnér, 75224 Uppsala | www.epivisionbrands.seIdeelt Arbete

Vid sidan om mina studier deltar jag flitigt i Föreningen Uppsalaekonomerna och har Ideelt bla arbetat med följande:
Webbdesigner: Implementerar i nuläget ett Intranät med Internet som ska vara föreningens ansikte utåt.
Layoutare / AD för studenttidningen Reversen som fått många utmärkelser som den bästa inom sitt gebit.
Pr och marknadsföringsansvarig / informationsansvarig i projektgruppen för Kontaktdagarna (www.kontaktdagarna.se) vilket är en arbetsmarknadsmässa för Uppsala Universitet samhällsvetare och är en av de största mässorna av sitt slag i Sverige. I detta projekt som löper över ca 10 månader omfattar mitt arbete PR, marknadsföring, reklam samt grafisk design, layout och formgivning. Mässan ägde rum 30-31 januari 2008. Årets mässa har hyllats som den bästa hittills.
Ordförande för Pr|media utskottet VT 2007. (Marknadsföring för föreningens alla projekt mot intressenterna: Universitet, studenter, företag)
Vice ordförande i Pr|media utskottet HT 2006.
Marknadsföringsansvarig (även grafisk kommunikation & produktion) i Uppsalaekonomernas årliga projekt Stil vilket är en modevisning i Uppsala.
Deltagit i projektgruppen för Sacomässan där vi representerar föreningen, samt Företagsekonomiska institutionen på Uppsala universitet.
Under VT 2008 är jag också fadder för en sympatisk utbytesstudent från Holland vid namn Kim Klunder.Språk & Datakunskaper

Jag behärskar Engelska i tal och skrift. Jag hanterar Office-paketet väl med program såsom Word, Excel och Powerpoint. Jag har mycket goda kunskaper i Adobe Photoshop, Adobe Indesign samt i Adobe Illustrator. Vidare besitter jag färdigheter i Sketchup och Flash MX. Jag har mångårig erfarenhet av webdesign och behärskar därmed fullt ut html- och xhtml-programmering samt CSS (Cascading Style Sheets). Har även övergripande kunskaper inom JavaScript och ASP.Övrig information

Körkort: Innehar B körkort

Intressen: Umgås med vänner, unika upplevelser, nöjen, träna, spela golf, squash, tennis och fotboll. Design i allmänhet och grafisk design och formgivning i synnerhet tillhör mitt största intresseområde och är en fascination jag lever ut genom min internationella designportal www.zoreshine.se/com sedan 4 år tillbaka.

Verksamheter: Har arbetat som golfledare/instruktör för nybörjare på Vårdsbergs Golfklubb, Östergötland golfsäsongen 2002. Deltog året innan i en ledarutbildning anordnad av golklubben. Har ett genuint aktieintresse vilket har utvecklat min analytiska förmåga, tålamod och money management. Har sedan 12 år ett mycket stort webdesignsintresse vilket jag ständigt utvecklas inom. Är i uppstartsfasen av två företag: Vidareutveckling av Zoreshine (verksamhet: designportal och inspirationsspridare) och Leaf Paper of Sweden (verksamhet: studentnytta i form av studiematerial). Driver även www.thepokerbonuslist.com som bas för att tipsa om bonusar och andra mervärden riktade till pokerspelare. Personliga egenskaper: ambitiös, målinriktad, driven, kreativ, en sann visionär, omtänksam, arbetsvillig, ansvarsfull, en ledargestalt, professionell, mycket stresstålig, social, utåtriktad, vinnare, antar gärna utmaningar och skapar dynamik i en grupp.

Referenser: Goda referenser samt grafiska arbetsprover lämnas gärna på begäran.


 To the top Δ